Referanser 2018-12-19T12:58:19+00:00

Vondt under fotbladene ved og etter løping

Sakte men sikkert bedre.

Gode råd. God behandling. Blitt bedre.

Hyggelig avbrekk i hverdagen, men fokus på endret gå stil. Veiledning veldig bra.

Alf Erik Andersen

Jeg hadde store problemer i mange år med føttene og smerter/kramper. Jeg gikk til fotterapeut i USA og i Norge, men de har kun fjernet hard hud/torner, de snakket ikke om at jeg kunne gjøre noe med årsaken til smerter i føttene.

Jeg var plaget med liktær som var så vonde å gå på.

Da jeg kom til Siri gikk rett på årsak og grunn til at problemene kom.Noe av det første hun begynte å snakke om var såler og nye sko som passer til mitt behov.

Smertene jeg hadde i stortåen er ikke vond lenger og jeg kan bruke stortåballene. Jeg har ikke lenger problemer med å gå, og jeg har ikke hatt smerter på lenge.

Gå trening synes det var pyton til å begynne med. Jeg tenkte er dette nødvendig.? Jeg ble verre i høyre hofte: dette går ikke tenkte jeg, men fortsatte og da kom bedring gradvis.Jeg er mentalt fokusert på øvelser og tøying i det daglige.

Jeg var ute etter en god fotterapeut. Jeg forventet ikke den kompetanse Siri har. Fikk mer hjelp enn jeg hadde trodd. Veldig fornøyd med behandlingen og måten Siri hjelper på. Hun kan faget sitt og er oppdatert.

Lillian Daasvand
Jeg oppsøkte Move On p.g.a plager med føttene, ble veldig sårbeint under forfoten når jeg gikk. Hadde tidligere forsøkt diverse innleggssåler uten hell.
Jeg ble bedre og bedre etter hver behandling.
Ved første behandlingstime med god informasjon og veiledning fra Siri, fikk jeg kjøpt nye sko og hun tilpasset såler til meg. Dette var nok til at jeg allerede kjente bedring.
Jeg er også plaget med en skeiv storetå og hun laget en tilpasset tåskiller til meg som hjelper veldig bra. I tillegg har hun lært meg å gå riktig, bruke hele foten, sparke fra osv. og gitt meg god behandling og gitt meg øvelser for å øke sirkulasjon og bevegelighet i føttene.
Jeg har nå fått en helt ny hverdag og kan i motsetning til tidligere gå lange turer uten plager.
Jeg er veldig godt fornøyd, Siri er veldig dyktig og kunnskapsrik på sitt felt.
Hun er også veldig hyggelig og behagelig i sin behandling og veiledning.
May Brit Olsen
  • Kvinne i 60 årene: fantastiske resultater etter få behandlinger. Pasient har i mange år hatt smertefulle områder med hard hud på føttene. Etter at hun begynte med biomekanisk terapibehandling så er hun nå kvitt de smertefulle punktene med hard hud. Hun har samtidig fått en mer optimal bevegelse av kroppen og mindre smerter.
  • Kvinne i 50 årene kom med smerter i forfoten og etter 1 behandling så kom hun tilbake og er kvitt smertene.
  • Mann i 30 årene, slitt med inngrodde negler i mange år. Etter at jeg begynte behandling hos Siri har jeg blitt kvitt smertene i stortåene.